Китайська кисло-солодка курка

 

🥦🥩🧂 ІНГРЕДІЄНТИ (на 3 особи) 🧂🥩🥦
🔹 Куряче філе 500гр
🔹 Перець болгарський 1шт середній
🔹 Цибуля ріпчата 1 шт середня
🔹 Ананас консервований 120гр
🔹 Соєвий соус (класичний/світлий) 15 гр (1.5ст.л)
🔹 Цукор для маринаду 5 гр (1ч.л)
🔹 Сезамова олія (необовязково) 3 гр (1/2ч.л)
🔹 Яйце для маринаду 1/2шт
🔹 Кукурудзяний крохмаль 200гр
🔹 Кетчуп 40гр (4ст.л)
🔹 Оцет яблучний/білий винний 40гр (4ст.л)
🔹 Цукор для соусу 40гр (4ст.л)
🔹 Олія на смаження і запікання курки 500мл

🧑‍🍳 КОРОТКИЙ ОПИС ПРИГОТУВАННЯ 🧑‍🍳
1.1. Цибулю порізати на шматки 1*2см
1.2. Перець порізати на шматки 1*2см
1.3. Курку порізати на шматки 0.7*3см
1.4. Ананас порізати на шматки :)
1.5. Маринуємо курку
-----------------------------
2.1. Курку смажимо, потім витягаємо
2.2. Цибулю закидаємо в чисту пательню
2.3. Перець закидаємо
2.4. Ананас закидаємо
-----------------------------
3.1. Соус заливаємо
3.2. Закипячуємо соус
3.3. Закидаємо курку
3.4. Перемішуємо і знімаємо з вогню

Ще більше цікавих рецептів на каналі Всип Перцю

Коментарі